diumenge, 13 de novembre del 2011

Acta Assemblea Interuniversitària 10-11-11

Ordre del dia:

1-Roda d'assemblees
2-Comissió de difusió
3-Ocupació 16-N
4-Organització de la manifestació


1-Roda d'assemblees:

Blasco: han fet agitació de dilluns a dijous, cada dia en una facultat. Propossen ocupar el hall de Historia la nit del 16 de novembre i un model de consens respecte al servei d'ordre.

Tarongers: propossen intensificar l’agitació els últims 3 dies amb passaclasses. El 17 faran una cercavil·la desde Tarongers fins a Blasco.

Brujassot: Han fet difusió amb cartells, taules informatives i passaclases. Propossen un model de serevei d'ordre sense identificació i una acció-performance per al dia 17: subasta de graduados, masters, etc.

Politècnic: Dimecres no es van reunir. Van quedar que parlarien en l'assemblea Interuniversitària però sols ha acudit una persona del campus


2-Comissió de difusió:

Han contactat amb les següents plataformes que es sumen a la convocatoria de vaga i mani: STEP, CGT, UGT i FAAVEM.

Es considera que no tenim prou forçes per a fer agitació a institus  ni per a contactar amb altres plataformes polítiques. La convocatòria es pública i es valora que es sumarà qui tinga interés.


3-Ocupació 16-N

La proposta es aprobada per l'assemblea. Es farà solament una ocupació, en el hall d’Història, com a símbol de recuperació dels espais públics enfront l'atac de les iniciatives privades i les retallades en beques i ajudes per a l'estudi.

El dilluns 14 s'informarà a la degana de la facultat sobre l’ocupació.

El dilluns l’agitació als campus inclourà la convocatòria d’ocupar el hall d’Història la nit del 16.


4-Organització de la manifestació:

Solament hi haurà una pancarta inicial de l'assemblea interuniversitaria. La resta de pancartes hauran de portar pals per a no fracturar la maniferstació en diferents blocs.

El servei d'ordre cambia el seu nom per el de “comissió d'organització”.
La comissió d'organitació estarà formada per tots el integrants de les assemblees. No farà falta una identificació evident perquè ja ens coneixem i podrem aprofitar la nit del 16 per a organitzar-nos prou bé.

L'assemblea interuniversitària no està d'acord amb la proposta de Burjassot de fer pintades durant la manifestació

Per a obtindre materials per a la manifestació (pancarta, tàckers i megàfons) necessitem uns 100 euros. Blasco aporta 50 euros.

Per a finalitzar la manifestació es farà una assemblea: al principi es llegirà el manifest, després podrà parlar qui vulga i finalment s'animarà a totos a participar en les assemblees del campus recordant el lloc, dia i hora en què es fan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada